Akusztikus verzióval kampányol az MDC

Újabb X-faktoros bukkant fel a Ki Mit Tube-ban

Egy tehetségkutató önmagában nem elég, csupán ugródeszkát jelenthet a későbbi sikerhez, de van, amikor elkél egy kis rásegítés. Például a Ki Mit Tube internetes tehetségkutatóban.

2014.09.14 14:00ma.hu

Lezárult az első hazai internetes tehetségkutató, a Ki Mit Tube nevezési szakasza, mostantól már csak szavazni lehet a feltöltött több száz videóra, és arra sincs sok idejük a rajongóknak, mert hétfőn éjfélkor véget ér a nagy lájkvadászat. A legnagyobb videómegosztó segítségével zajló versenyen csak a 15 legtöbb lájkot szerzett előadó juthat tovább, az addig hátralévő szűk másfél napban még bármelyik produkciónak lehet esélye, hogy a szigorú zsűri elé kerüljön, de vigyázat: nem elég a videó alatti fel-, illetve lefelé fordított hüvelykujjakra kattintani, az a szavazat nem szavazat, viszont érdemes jól figyelni a klipen megjelenő kis feliratokra, mert ha máshol nem, hát ott biztosan megtalálják a "Szavazz a produkcióra" feliratú gombot. Na OTT kell érvényes szavazatot leadni, és ehhez nincs is másra szükség, mint egy gmail-accountra - ugye, milyen egyszerű?

Fotó: YouTube

Az indulók közt természetesen vannak olyanok, akik szó szerint a teljes ismeretlenségből bukkantak elő, legfeljebb a legszűkebb családi és baráti körük sejthette eddig, hogy valami ki akar törni belőlük, de olyanok is vannak, akiket már ezrek, vagy akár tízezrek ismernek - akár az internetről, korábbi videóikból, akár a tévéből. Már mi is bemutattuk néhány napja az X-Faktor korábbi felfedezettjét, a Non Stop együttesben beatboxoló Zsoltit, de ezúttal - így a közönségszavazás finise felé közeledve - egy újabb X-faktoros csapatba botlottunk, méghozzá a tavalyi évadban az élő show-ig jutott MDC-re. Ők a legújabb slágerük akusztikus feldolgozásával próbálják meggyőzni első körben a rajongókat, hogy aztán a zsűri elé kerülve reménykedhessenek abban, hogy a TOP15 mezőnyből a legjobb 5 közé jussanak.

A második körben egyébként a zsűri választja ki a TOP5 versenyzőt, akiknek egy előre meghatározott feladatot kell teljesíteniük mindössze négy nap alatt, ezekről pedig vasárnap este, egy élő online közvetítésben döntheti el az internetes közönség, hogy ki lesz a YouTube legújabb felfedezettje. Szóval szavazásra fel, még van egy kis idő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.