Rajongója a sorozatnak

George Clooney feltűnik a Downton Abbey egyik epizódjában

A kétszeres Oscar-díjas filmcsillag egy amerikai vendéget alakít majd a kosztümös sorozat karácsonyi epizódjának egyik jelenetében.

2014.09.12 22:29MTI
Fotó: Facebook/clooneyfiles.com - fanpage

A sorozatot sugárzó ITV szóvivője annyit elmondott, hogy Clooney valóban feltűnik egy jelenetben, amelyet már le is forgattak, további részleteket azonban nem közölt. A Guardian című brit lap úgy tudja, hogy az amerikai színész Hugh Bonneville és Michelle Dockery oldalán szerepel majd egy esküvőre érkező tengerentúli vendégként.

A karácsonyi epizódhoz kapcsolódóan jótékonysági akciót is hirdetett az ITV az általuk alapított Text Santa nevű kezdeményezés javára, ezzel brit karitatív szervezeteket támogatnak a karácsonyi időszakban.

George Clooney köztudottan nagy rajongója a sorozatnak, és Hugh Bonneville-lel is jó barátságot ápol, mióta a Műkincsvadászok című filmben együtt dolgoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.