Gúnyt űzött az elhunytból

Halottal vigyorgott, felfüggesztették a sírásót

Óriási botrányt váltott ki az a temetkezési alkalmazott, aki egy elhunytat állított maga mellé, majd az így készült fotót a közösségi oldalon is megosztotta. Pedig a képet állítólag a család kérte.

2014.09.12 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/tiverylucky (Képünk illusztráció!)

A sírásót felfüggesztették, a család pedig nevetségessé vált, miután kikerült a közösségi oldalakra - és villámgyorsan el is terjedt - egy fotó, amelyen a sírásóként dolgozó Celestino Reyna egy 23 évvel ezelőtt elhunyt férfi teteme mellett pózol, a holttest másik oldalán pedig a halott férfi unokahúgának férje áll. Az eset helyszínéről csak annyit lehet tudni, hogy valahol Spanyolországban volt, és a nyomozás első adatai szerint maguk a családtagok javasolták a morbid fotó elkészítését.

"Sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen súlyos következményekkel jár, és nem akartam, hogy a nagybátyám iránti tisztelet hiányának tűnjön" - jegyezte meg az elhunyt unokahúga, aki nem járult hozzá a neve nyilvánosságra hozatalához. Az 55 éves sírásó ráadásul a jelek szerint csupán ártatlan áldozata lett a történteknek, a család felvetette a halottal pózolás ötletét, ő meg belement - véli Felipe Aldeguer helyi tanácsos, aki megerősítette, hogy az alkalmazottat valóban felfüggesztették a munkahelyén az ügy pontos részleteinek kivizsgálásáig, de egyelőre szó sincs arról, hogy kirúgták volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.