Törzsvásárlói bögrét kapott a NAV

Így is lehet: elegáns fricska az adóhatóságnak a sűrű razziákért

Az utóbbi időben túl gyakran bukkantak fel az adóhatóság ellenőrei az egyik belvárosi cukrászdában, mire az üzlet alkalmazottai egy igen elegáns fricskával "köszönték meg" a sűrű látogatásokat.

2014.09.10 10:00ma.hu

Ha egy vendéglátóhely adóhatósági ellenőrzést kap, az még akkor is bosszantó, ha egyébként tényleg minden rendben van. Ha ez egy idő után megismétlődik, akkor már idegesítő. De mi van akkor, ha az ellenőrök sokadjára is újra meg újra betérnek, ráadásul teszik mindezt rövid időn belül?

Az egyik, a belvárosban és Budán is cukrászdát üzemeltető cég mindenesetre kiváló humorérzékről tett tanúbizonyságot, amikor már kezdett az idegeikre menni a sok ellenőrzés: a polcra felkerült egy bögre, amit egyébként csak a törzsvendégek érdemelhetnek ki, rajta a NAV felirattal, és a róla készült képet a Facebook-oldalon is megosztották, az alábbi szöveg kíséretében:

"Nálunk a törzsvendégek saját bögrét kapnak. Az elmúlt pár hétben eggyel tovább bővült törzsvendégeink köre, és egyben a legrövidebb idő alatt a legtöbb látogatás címet is az új tag kapja. Hiába, a jó süteményt nem lehet megunni! ;)"

Szóval, így is lehet: elegáns visszavágásból jeles!

Fotó: Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.