Bárki megfoghatta a melleket, ha fizetett

A mellüket ajánlották fel a pornósztárok a jótékonysági napon

Különös felajánlást tettek egy AIDS-ellenes gyűjtési akción egy felnőtteknek szóló tévécsatorna pornószínésznői: a mellüket adták bérbe a 24 órás gyűjtés idejére.

2014.09.09 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/marin

"Sosem gondoltam volna, hogy a melleim hozzájárulhatnak a társadalmi folyamatokhoz" - jegyezte meg Rina Serina, egy tokiói felnőttcsatorna egyik sztárja, miután részt vett egy 24 órás jótékonysági rendezvényen. Az Erotika Megmenti a Földet elnevezésű eseményen bárki a kezei közé foghatta a pornócsillagok keblét, feltéve, hogy előtte befizetett egy bizonyos összeget az AIDS-gyógyítás céljára.

Az esemény szervezői szerint a felnőttcsatorna összes női csillaga részt vett a mellfogdosós akcióban, szám szerint épp egy tucatnyian voltak, és utólag bizton állíthatjuk, hogy volt is értelme a fura ajánlatnak: az eseményen több mint 2000 pornórajongó jelent meg, akik összesen csaknem hatmillió forintnak megfelelő összeget ajánlottak fel, cserébe néhány másodpercnyi erotikus élményért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.