Halálos áramütést szenvedett

Villanyoszlop mellett vizelt, belehalt a fesztiválozó fiatal

Belehalt a vizelésbe egy fesztiválozó fiatalember, amikor egy sérült villanyoszlop mellett állt meg, hogy könnyítsen magán, és az áram a vizeletsugáron át a testébe csapott.

2014.09.01 19:29ma.hu
Ez biztonságosabb lett volna (Fotó: freedigitalphotos.net/lobster20)

Halálos áramütést szenvedett egy spanyol fiatal a Baleár-szigetekhez tartozó Bunyolában vasárnap nem sokkal éjfél után, miután egy sérült lámpaoszlop mellett akart könnyíteni a hólyagján. A 18 éves férfihoz 0 óra 40-kor hívták ki a mentőket, amikor valaki észrevette, hogy a földön rángatózik, de az életét már a szakemberek sem tudták megmenteni: 30 percen keresztül végeztek szívmasszázst, de a pulzusa nem volt kitapintható, ezért egy idő után feladták és kimondták a halál időpontját.

A tragédia a 6000 lakosú város szokásos éves nyári fiesztáján történt, amelyet 30 éve rendszeresen megrendeznek. A város polgármestere, Jaume Isern részvétét fejezte ki a fiatalember családjának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.