Tűzoltókat hívott a férfi a szorult helyzete miatt

Fűrésszel kellett levágni a gyűrűt... a péniszéről!

Tűzoltókat kellett hívni egy férfihoz a kórházba, aki egy fémkarikát húzott a nemi szervére, de ami felfele még könnyedén ment, az lefelé már sehogy sem akart távozni.

2014.09.01 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Serge Bertasius

Kórházba került egy 60-as éveiben járó férfi, aki egy fémkarikát húzott a péniszére, de amikor szabadulni szeretett volna tőle, már nem volt olyan könnyű dolga, mint a felhúzásnál. Csakhogy röviddel később az orvosoknak is rá kellett jönniük, hogy nem tudják megszabadítani a férfit a leginkább kulcstartó karikához hasonlító eszköztől - tehát nem a kifejezetten erre a célra szolgáló péniszgyűrű ejtette fogságba a legnemesebb szervét -, ezért kénytelenek voltak a tűzoltókat is bevonni a mentési akcióba.

A meg nem nevezett beteg a Metro című brit lap értesülései szerint pénteken 5:45 körül érkezett meg a redhilli kórház sürgősségi osztályára, azt azonban nem tudni, mióta lehetett a péniszén a gyűrű és mikorra sikerült levágni onnan. Azt viszont a tűzoltók elárulták, hogy egy fémfűrészt is be kellett vetni, az óvatosságukat ugyanakkor jól jelzi, hogy csak a fémkarika nem élte túl a beavatkozást, a családi ékszer sértetlen maradt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.