Elképesztő titokra derült fény

Kiderült a legjobb barátokról, hogy testvérek!

Egy iskolába jártak, és barátok voltak, majd 60 év után, mikor külön-külön egy szervezet segítségével felkutatták családjukat, nagy megdöbbenésükre ugyanabba a szobába vezették be őket.

2014.08.31 19:43ma.hu
Ron Cole, balra, és Duncan Cumming, jobbra, az ötvenes évek óta barátok

Az ötvenes évektől Duncan Cumming és Ron Cole a legjobb barátokként töltötték gyermekkorukat a kanadai Ottawában, ám 2013-ig nem tudták, hogy mi kötötte őket össze ennyire szorosan. Ekkor derült ki ugyanis, hogy a két adoptált és különböző családnál felnőtt, mára már nagypapa korúvá vált barátok tulajdonképpen édes testvérek.

Mivel mindketten tudták, hogy örökbe adták őket, csatlakoztak egy kanadai nonprofit szervezethez (Parentfindersottawa.ca), amely célja az örökbefogadottak és vér szerinti szüleik összekötése, lehetőséget adva a régen széthullott családok újraegyesítésére.

Miután a két fiú elhagyta szülővárosát, és közel hatvan évig nem is beszéltek egymással, kapták a hírt, hogy megtalálták a hozzátartozóikat. Egyikük sem sejtette, hogy egymással fognak találkozni. Hihetetlennek tartják, hogy évekig jártak egy iskolába, de fogalmuk sem volt családi kapcsukról.

Az eset tényleg hihetetlen, de korántsem ritka! Januárban két fiatal lány tudta meg, hogy féltestvérek, miután barátságot kötöttek a Tulane University-n. Állítólag ugyanattól a spermadonortól származnak.

Még 2012-ben két fiú barátkozott össze Missouriban, mikor egy közös barátjuk szólt nekik, hogy különösen hasonlítanak egymásra, végül kiderült, hogy édesanyjuk egy és ugyanaz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.