With the Hoff!

Mogyoródon lett heves jeges David Hasselhoff - videóval!

David Hasselhoffot is elérte az Ice Bucket Challenge. A '90-es évek világsztárja ráadásul Magyarországon teljesítette a kihívást. A közönség tombolt.

2014.08.30 16:35ma.hu
A nagy pillanat (Fotó: RedLemon)

Hasselhoffot az Acceleration 2014 által szervezett Celebrate the 80's & 90's with the Hoff! 6. állomásának csúcspontjaként öntötték nyakon a színpadon egy láda jéggel.

Augusztus 29-én este látványos időutazás részesei lehettek, akik Mogyoródra látogattak. A show-ra elővételben 9500 jegy kelt el, a közönség fénycsóvák, dögös koreográfiák, lézershow és a legnagyobb slágerek közepette bulizott a Hungaroringen.

Látványos showműsorral fogadta a közel tízezres közönséget a Celebrate the 80's & 90's with the Hoff. Az est házigazdája a Knight Riderből és a Baywatchból ismert David Hasselhoff volt, akinek Looking for Freedom című slágerét egy emberként énekelte mindenki, és aki nálunk teljesítette a világon néhány hét alatt végigsöprő jeges vizes kihívást. A világsztárt szexi táncoslányai által körülvéve öntötték le egy vödör jéggel - az őrjöngő közönség legnagyobb örömére. David Hasselhoff ezután kihívta a Baywatch csapatát és a Hungaroring egész közönségét a feladatra.

Vengaboys(Fotó: RedLemon)

A Mogyoródra látogatók pirotechnikával, füst és konfettiágyúval felturbózott teltházas retró partiban vettek részt, ahol olyan sztárokkal buliztak együtt, mint Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven vagy az angol szex szimbólum Samantha Fox.

A koncertek között vetített kisfilmek a 80-as, 90-es évek emlékezetes eseményeit elevenítették fel és a korszak legforróbb hangulatú bulijaiba repítették vissza a tomboló tömeget. A show-t az olyan világslágerek, mint a Boys, boys, boys, a What is love, a No Limit, vagy a Rhythm is a dancer mellett dögös jelmezekbe öltözött táncosok produkciói tették felejthetetlenné. A sztárok mellett természetesen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is jelen volt a bulin, a közönség nagy örömére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.