Maradnak a szövegelésnél a kannibálok

14 éves lány alázta az Animal Cannibals két tagját

Évek óta csak a szájuk jár, de most végre úgy döntött az Animal Cannibals két tagja, hogy meg is tanulnak néhány alapvető breakmozdulatot, mire jön a XV. OSG fesztivál. Aztán inkább maradtak a szövegelésnél.

Fejre álltak a kannibálok képgaléria

2014.08.30 07:29ma.hu

Régi bútordarabnak számítanak már a kannibálok a hip-hop és extrém sport fesztiválon, hiszen évek óta házigazdaként és műsorvezetőként vesznek részt az Offline Sport Games-en. Most azonban úgy döntöttek, kipróbálják, hogy menne nekik a break. Török Enikő (Csepke) segítségével néhány alap freezt gyakoroltak, és bár a fiatal táncos szerint kellő edzéssel minden lehetséges, most még biztosan nem indulhatnak a srácok a fesztiválon megrendezett Kelet-Nyugat break versenyen.

Mi nem olyanok vagyunk, mint a jó tornatanár: nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk is. Annyi break-versenyen voltunk már, hogy azt gondoltuk, ez most már nekünk is menne. Évekkel ezelőtt egyébként már tettem egy próbát, aminek az lett az eredménye, hogy a „partra vetett bálna” mozdulatnál akkorát estem, hogy felrepedt az állam. A mostani rögtönzött táncóra eredményeként viszont azt mondhatom, hogy pózolni már nagyon jól tudunk, és állóképen kiválóan breakelünk” – számolt be az élményeiről Qka MC.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

A fiúk a break alapok gyakorlása mellett rapperként is aktív szerepet kapnak a hip-hop és extrém sportok szerelmeseinek fesztiválján. Ők fogták össze ugyanis a korábbi fellépőkből álló csapatot, akikkel megalkották a 15. OSG himnuszát.

Idén az a megtiszteltetés ért minket, hogy a mi atyai felügyeletünk mellett született meg az OSG himnusz, amit a hip-hop és rap család nagy neveivel, többek között Denizzel, a Hősökkel és Mikee Mykanic-kel hoztunk össze” – mesélte a rögtönzött edzés után Ricsi, aki korábban táncos karrierről álmodott.

20 évvel ezelőtt azt képzeltem, hogy breaktáncos leszek, de viszonylag hamar megfeneklett a karrierem. Bár a robotmozgás nagyon jól megy, komolyabb mozdulatokra csak kellő mennyiségű „üdítő” elfogyasztása után vagyok képes, így inkább maradok a szövegelésnél” – viccelődött a rapper.

A hip-hop és break nagyágyúi mellett, szeptember 6-án a yoyo, street workout, freestyle foci és graffiti mesterei és számos extrémsport képviselője is birtokba veszi a Városligeti Műjégpályát. A 15. OSG ezúttal is arra törekszik, hogy mindenki számára elérhető legyen, így a szezonzáró fesztiválra mindössze 1000 forint a belépő.

„A nap, amire egész évben vártál” – Szeptember 6., Városligeti Műjégpálya

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.