Gyerekeikkel moziztak a sztárok

Tini Nindzsa Teknőcökért bolondulnak a hazai celebek

Kovács Áron és gyerekei igazi fanok, Szekeres Nóra két gyerkőce is alig várta már a Tini Nindzsa Teknőcök új részét, Nagy Adri pedig az unokaöccseit lepte meg egy mozizással.

Újra itt a Tini Nindzsa Teknőcök képgaléria

2014.08.29 18:29ma.hu

Újra itt vannak a világ leghíresebb teknősei! A jól ismert Leonardo, Michelangelo, Donatello és Raffaello mellett vadiúj karaktereket felvonultató családi film, a Tini Nindzsa Teknőcök premier előtti vetítésén gyerekzsivajjal telt meg a mozi előtere: mindenki Leonardóékkal fotózkodott az embernagyságú plakátokon, valamint megkóstolhatták a teknősök kedvenc pizzáját is.

Hazánk legnépszerűbb sztárjai is megtekintették a látványos filmet: Kovács Áron Máté fiát kísérte el, Szekeres Nóra a két nagyobbik gyerkőcével érkezett, Ada az ikreit vitte magával, Varga Győző az egész családjával jelent meg a moziban, Nagy Adri pedig unokaöccseit lepte meg a vetítéssel.

Sötétség borítja be New York Cityt a gonosz Zúzó uralma alatt. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett testvér váratlanul elő nem jön a csatornából - ők a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrrel, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.

A Tini Nindzsa Teknőcök négy pizzaimádó harcosát világszerte ismerik az idősebbek és az újabb generáció is, töretlen népszerűségnek örvendenek a 90-es évek óta. A legnépszerűbb gyerekcsatorna, a Nickelodeon közös mozizásra hívta hazánk sztárjait, akik között rengetegen rajonganak a szerethető nindzsákért, így nagy örömmel vettek részt a fim premier előtti vetítésén.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Nagyon tetszett mindkettőnknek a film, az izgalmasabb részeknél Máté, aki nagy rajongó, markolta a kezemet, mert izgult a szereplőkért. Havonta egyszer el szoktunk menni moziba, és sokszor horkoló apukává változom, de szerencsére a Tini Nindzsa Teknőcök abszolút lekötött, a Nickelodeonon is kötelező program" – mesélte Kovács Áron, aki sok időt tölt fiával. "Szabadidőnkben tipikus apa-fiú programjaink vannak: bringázás, úszás, sakkozás, xbox-ozás, és olykor szoktunk bunyózni is" – árulta el a rádiós műsorvezető.

Nemcsak gyerekes sztárjaink voltak kíváncsiak Leonardóék legújabb történetére, ott volt a Children of Distance, Young G-t barátja kísérte el a moziba, eljöttek a Miss Balaton gyönyörű döntősei és Nagy Adri is. Adri elárulta, hogy semmi esetre sem hagyta volna ki a Tini Nindzsa Teknőcök hazai premierjét, a bájos énekesnő ráadásul két unokaöccsét is magával hozta a vetítésre.

"Rendszeresen nézem a Nickelodeonon a teknőcök történeteit, már gyerekként is nagyon szerettem őket. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ilyen precízen megcsinálják a film egyes jeleneteit, az unokaöcséimnek is nagyon tetszett, ők hatalmas Tini Nindzsa fanok. Ritkán jutok el moziba, de ezen változtatni szeretnék, mert sokkal jobb a hangulata, néhány filmet kifejezetten moziban érdemes megnézni" – mesélte Adri.

"A srácokkal rengeteg közös programunk van, legutóbb wakeboardozni voltunk. Mivel igen aktív gyerekek, gyakori, hogy pingpongozunk, játszóházba megyünk, vagy sportolunk" – tette hozzá a csinos énekesnő.

A teknős-őrület nem csak a moziban folytatódik: október elején 26 vadiúj, eddig itthon nem látott epizóddal érkezik a Nickelodeonra a Tini Nindzsa Teknőcök, akik nem csak képregényben sikeresek, de a mozivásznakon és a tévében is vonzzák a tömegeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.