Rászorulóknak is segített a csinos műsorvezető

Szekeres Nóra nemcsak a saját gyerekeivel készül a sulikezdésre

Szekeres Nóri teljes gőzzel készül a sulikezdésre. A csinos műsorvezető gyerekkorában rajongott a tanulásért és mindenért, ami az iskolához köthető - de nemcsak otthon csomagolja a füzeteket, könyveket.

Rászoruló gyerekeket segített az iskolakezdésben Szekeres Nóra képgaléria

2014.08.29 11:29ma.hu

Szekeres Nóráéknál már hetek óta csatasorban állnak az iskolaszerek. A fiatal anyuka mindig imádta a sulit, így számára minden évben az egyik legjobban várt pillanat az, amikor Noával és Milánnal beszerző körútra indulnak.

Milán tipikus pasi, azt vallja, ha az iskola szeptember elsején kezdődik, teljesen felesleges hetekkel előtte beszélni róla. Mi azonban Noával már jóval az első nap előtt szeretjük megvenni a legújabb felszereléseket, és szerencsére kis kérlelés után Milán is hamar beadja a derekát és csatlakozik hozzánk. Ilyenkor persze nemcsak a gyerkőcöknek vesszük meg a legszükségesebbeket, de magamat is rendszeresen meglepem valami érdekességgel. Az idei kedvencem a kiradírozható toll” – mesélte Nóri.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

A csinos műsorvezető ezúttal azonban nemcsak saját gyerekeinek gondoskodott iskolaszerekről, hanem az egyik apróhirdetési oldallal együtt a fóti Gyermekközpont lakóit is meglepte több mint 100 ajándékkal. Az apróhirdetési portálról beszerzett tollak, füzetek, iskolatáskák, tolltartók és játékok sokasága között alig tudtak válogatni a gyerekek, a legnagyobb sikere azonban nem Nórinak és nem is a meglepetéseknek volt.

Mindenki eltörpült az óriás Zsozsó figura mellett. A kicsik egyszerűen imádták, alig akarták elengedni. Nagyon jó érzés volt odaadni ezt a sok ajándékot, amit a portál felajánlott, és látni, mennyire felhőtlenül örülnek neki. A legjobb azonban mégis az volt, hogy mindenféle civakodás nélkül a gyerekek maguk osztották el a különböző eszközöket aszerint, hogy kihez mi illik jobban. Felemelő volt ott lenni, és bízom benne, hogy az ajándékok hasznukra válnak majd a következő tanévben” – mondta el Nóra.

Az apróhirdetési oldal a nyári, Máltai Szeretetszolgálattal közös adománygyűjtési akciójának folytatásaként támogatta a fóti Gyermekközpont lakóit. Az ajándékok begyűjtésében és eljuttatásában pedig kulcsszerepet vállalt a cég stratégiai partnere, egy futárszolgálat is, akik a hirdetőktől valóban háztól házig – a Gyermekközpontig – vitték a csomagokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.