Csak a második "áldást" vette észre

Überdurva: madár pottyantott a fagyijára, ő meg csak nyalta tovább

Vicces, de egyben gyomorforgató videót töltött fel a megosztóra egy nő, aki a jelek szerint utólag maga is mókásnak találta a jelenetet. Ami azt illeti, a videózó férfi is megéri a pénzét.

2014.08.29 07:29ma.hu

A népi hiedelem úgy tartja, hogy szerencsét hoz, ha valakit lepottyant egy madár, ám kérdés, hogy ez vonatkozik-e a fagyira is, főleg úgy, hogy utána az áldozat még egyet bele is nyal, igaz, tudtán kívül. Julie Bresnan számára is valószínűleg csak az idő fogja eldönteni, hogy mennyiben változtatta meg az életét az apró baleset, amit egy tengerparton vett fel egy gonoszan kuncogó hozzátartozója - feltehetőleg a férje.

A fiatal lány épp az apjának akart egy videóüzenetet küldeni a Mission Bay Beach nevű helyről - vagy a kaliforniai San Diegóból, vagy az új-zélandi Auckland térségéből, mindkét országban van ugyanis egy ezt a nevet viselő üdülőparadicsom. Akárhol is nyaralt az ifjú hölgy, az biztos, hogy madarak is voltak a környéken, ráadásul Julie elkövette azt az óriási baklövést, hogy egy fa alatt állva kezdett bele a monológjába.

Fotó: YouTube

"Szia, apa, itt vagyunk a gyönyörű Mission Bay Beachen, ami abszolút csodás ma" - mondja, majd egy pillanatra elfordítja a fejét, hogy hátranézzen a tengerre. Ez a pillanat pont elég volt arra, hogy a fölötte ülő madár pottyantson egyet, egyenesen bele a fagyiba, amit viszont Julie nem vett észre, így ahogy visszafordult a kamera felé, nagyot nyalt a fagyiból - a felvételt készítő férfi fojtott nevetése közepette, akinek esze ágában sem volt szólni -, majd folytatta, hogy aznap sétát terveztek a tengerparton és egy homokvárat is fognak építeni.

A napi tervek felsorolását azonban nem tudta befejezni, mert a madár - vagy egy másik - egy újabb égi áldást küldött neki, ami ezúttal jóval nagyobb adag volt, és az már nem a fagyiban, hanem a haján és az arcán landolt, sokkot okozva a gyanútlan lánynak. A humorérzékét szerencsére nem vesztette el, ezt bizonyítja, hogy a nyaralásból visszatérve az írországi Hiberniába feltöltötte a kínos jelenetet az egyik legnagyobb videómegosztóra. Igaz, intelemként azért odaírta, hogy mindig tartsuk távol magunkat a fáktól, amelyeken a madarak bármikor készen állnak letojni minket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.