Kihívás

Vajnáék együtt jegesvizeztek - videó!

Vajna Timit is kihívták, így neki is el kellett döntenie, hogy bevállalja-e az Ice Bucket Challenge-t. Nos, bevállalta és mélyen a zsebébe is nyúlt.

2014.08.28 12:10ma.hu
Videó screenshot

Miközben Vajna lesben állt, Timi 100 dollárt ajánlott fel az ASL Alapítvány számára, valamint száz-százezer forintot a Semmelweis Egyetem I. sz Gyermekgyógyászati Klinika, valamint a Semmelweis Egyetem II. sz. Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinika számára. Timi kihívottjai egyébként a Miss Universe Hungary 2014 döntősei, reméljük, addig eltart ez a jegesvíz-őrület.

Az ASL alapítvány egyébként az amiotrófiás laterálszklerózis nevű idegrendszeri betegség kutatásával és az ebben szenvedők támogatásával foglalkozik. Ez a betegség elpusztítja az agy azon sejtjeit, amelyek az akaratlagosan mozgatható izmokért felelősek, ezáltal a beteg előbb a mozgáskészségét veszíti el, majd a légzőizmai irányíthatatlanná válásával meghal.

Természetesen Timi az állatokról sem feledkezik meg, mint írta a Facebook-posztja utáni kommentekben: "folyamatosan támogatok állatmenhelyeket". Tartsa meg a jó szokását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.