Összevesztek a pénzen

Láncfűrésszel vágta le a kollégája fülét és ujjait

Bűnösnek találták, most már csak az a kérdés, hogy pontosan mennyi időre zárják börtönbe azt a férfit, aki egy anyagiak miatti vitának úgy vetett véget, hogy levágta a kollégája fülét és ujjait.

2014.08.27 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Bűnösnek találták a szomszédja ellen elkövetett támadásban, ezért 2-5 év közti börtönre számíthat egy chicagói férfi, a pontos büntetési időt egy későbbi tárgyaláson határozzák meg. Anthony Metcalf ellen súlyos testi sértés miatt emeltek vádat, mert a férfi tavaly rátámadt a szomszédjára, Preston Smithre és egy láncfűrésszel levágta a fülét és néhány ujját.

A két férfi együtt dolgozott a chicagói csatornázási műveknél, és munka után beugrottak Metcalf házába, hogy megigyanak egy sört a fárasztó nap végén. Csakhogy kisvártatva a pénzre terelődött a szó, amin összevesztek, és ahogy fogalmaztak, a helyzet gyorsan elfajult. Metcalf először Smith autóját kezdte a láncfűrésszel feldarabolni, aztán a 36 centis fűrészt Smith ellen fordította.

Az esetről beszámoló Tampa Bay Online arra nem tért ki, hogy Smith sérülései mennyire voltak komolyak, így nem tudni, hogy a füle csak esztétikailag sérült-e meg vagy a hallását is elveszítette, mint ahogy az sem világos, hogy hány ujját és milyen mértékben veszítette el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.