Kiosztották az idei MTV VMA-t

Egy hajléktalanhoz került Miley Cyrus zenei díja

Beyoncé vihette haza a legtöbb díjat a 31. alkalommal megrendezett MTV VMA-ról, de nyertesként távozott a gáláról Miley Cyrus, Katy Perry és Ariana Grade is. Színes és fordulatos gálán vagyunk túl.

Kiosztották a 2014-es MTV VMA-kat képgaléria

2014.08.26 08:29ma.hu

Őrült és szuperszexi ruhaköltemények, a legnagyobb zenei sztárok, színpadon még sosem látott produkciók. A zenészek Oscar-gálájaként is emlegetik az MTV Video Music Awardsot, amelyet augusztus 24-én rendeztek Kaliforniában. A kétórás gála egyik legizgalmasabb jelenete Nicki Minaj popsirázós fellépése volt, aki Anaconda című dalának előadása közben négykézlábra ereszkedve villantotta meg szexi idomait.

Iggy Azalea és Rita Ora Black Widow című dalukat különleges "póknőnek" öltözve adtak elő - fellépőruhájuk az este legötletesebb jelmezének bizonyult. A Nickelodeon sztárja, Ariana Grande intergalaktikus táncos bulival örvendeztette meg rajongóit: egy űrhajóból kiemelkedve énekelte el Break Free című dalát.

A popdívák dögös előadásai után a brit újonc, Sam Smith egy szál mikrofonnal adta elő Stay With Me című slágert, a Maroon 5 pedig az utcán álló tömeg előtt énekelte el Maps című dalát.

Ami a díjakat illeti, taroltak a csajok az idei MTV VMA-n. Beyoncé a díjátadó végén a legjobban fényképezett videóért, a legfontosabb közérdekű üzenetért és a legjobb duettért járó szobrokkal térhetett haza. Az énekesnő fellépése után férjét, Jay Z-t és lányát, a kis Blue Ivyt is felhívta maga mellé a színpadra. A Michael Jackson életmű díj átadását követően az énekesnő romantikus csókban forrt össze párjával, Jay-Z pedig a "legnagyobb élő előadóművésznek" nevezte Beyoncét, egyértelműen rácáfolva a válásukról szóló bulvárpletykákra.

Beyoncé és a családja (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)

A gála másik nagy győztese a twerk-királynő Miley Cyrus lett, aki Wrecking Ball című dalával a legjobb videóklipnek járó díjat nyerte el. A szobrot a vörös szőnyegen talpig bőrben végigvonuló dögös énekesnő helyett egy Jesse nevű hajléktalan srác vette át, aki az Amerika utcáin élő 1,6 millió hajléktalan tinédzser problémáira hívta fel a figyelmet.

A legjobb női zenés videó díjával Katy Perry Dark Horse című dalát jutalmazták, a férfi előadók közül pedig Ed Sheeran hozta el a legjobb videóért járó díjat a Sing videoklipjével. A rock kategória győztese Lorde lett a Royalsszal, a popvideók között pedig Ariana Grande slágere, a Problem győzedelmeskedett.

A gálán a nemzetközi sztárvilág krémje képviseltette magát, úgymint Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Jim Carrey, Kim Kardashian, Nina Dobrev, Usher, Jassie J, Jason Derulo és sokan mások.

MTV VMA ismétlések augusztus 25-én 20:00-tól és augusztus 26-án 14:00-től az MTV zenecsatornán, augusztus 30-án 10-től és augusztus 31-én 16-tól pedig a VIVA műsorán.

A győztesek teljes listája

Az év videója: Miley Cyrus – Wrecking Ball

A legjobb női videó: Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse

A legjobb férfi videó: Ed Sheeran ft. Pharrell Williams – Sing

A legjobb pop videó: Ariana Grande ft. Iggy Azalea – Problem

A legjobb rock videó: Lorde – Royals

A legjobb hip-hop videó: Drake ft. Majid Jordan – Hold On, We’re Going Home

A legjobb új előadó: Fifth Harmony – Miss Movin’ On

A legjobb szöveges videó: 5 Seconds of Summer – Don’t Stop

A legjobb együttműködés: Beyoncé ft. Jay-Z – Drunk In Love

MTV Klubvilág díj: Zedd ft. Hayley Williams – Stay The Night

A legjobb videó társadalmi üzenettel: Beyoncé – Pretty Hurts

A legjobb fényképezés:
Beyoncé - Pretty Hurts

A legjobb vágás: Eminem – Rap God

A legjobb koreográfia: Sia - Chandelier

A legjobb rendezés: Dj Snake & Lil Jon – Turn Down For What

A legjobb művészeti rendezés: Arcade Fire – Reflektor

A legjobb effektek: OK GO - The Writing's On The Wall

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.