Kórházba került a parazitától fertőzött lány

Galandférget etetett a lányával, hogy lefogyjon a szépségversenyre

Galandférgekkel fertőzött gyógyszert adott egy nő a lányának, ezzel akarta elérni, hogy a lány jobban lefogyjon egy közelgő szépségversenyre, ám helyette a gyermek a kórházban kötött ki.

2014.08.24 12:24ma.hu

Súlyos gyomorfájdalmakkal került kórházba egy meg nem nevezett floridai tinilány, az orvosok először terhességre gyanakodtak a hasi panaszok miatt, ám amikor ultrahang-vizsgálatra vitték, alig akarták elhinni a szemük elé táruló látványt. A kislánynak valóban valami élt és mozgott a hasában, de az nem egy gyermek volt. Az orvosok gyógyszert adtak a lánynak, nem sokkal később ő vécére rohant, majd a rémült sikítása után minden kiderült: a vécé belsejét galandférgek árasztották el.

A kislány mellett álló gyermekápoló, Maricar Cabral-Osorio azt mondta, a hányinger kerülgette, ahogy meglátta a férgeket. "Némelyik kifejezetten hosszú volt, és ide-oda tekergőzve próbáltak kijutni a vécécsészéből" - idézte az ápolót a Daily Mirror. Az eset azután került nyilvánosságra, hogy egy amerikai dokumentumfilmes csapat feldolgozta és beszerkesztették az elhallgatott sürgősségi vészhelyzetek közé.

"Kíváncsiak voltunk, hogyan szerezte ezeket a férgeket, és akkor láttuk meg, hogy az anya elfehéredett" - mondta Cabral-Osorio. Kiderült, hogy ő juttatta a lánya szervezetébe az élősködőket, elmondása szerint azt hitte, jót tesz vele, mert a kislány egy szépségversenyre készült, és az anya azt szerette volna, ha jól lefogy. Ezért aztán Mexikóban vásárolt néhány olyan tablettát, amiben galandférgek voltak elrejtve, a bélbe jutva pedig azonnal szaporodásnak indultak - a kislány viszont minderről mit sem tudott.

"Bocsánatot kért az anya a lányától. Azt mondta neki, sajnálja az esetet, és csak azt szerette volna, ha a lánya egy kicsit soványabb lett volna, ezért egy kicsit segíteni akart rajta, hogy folytathassa a versenyzést."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.