"Ritka, de nem példa nélküli"

Elefánt állította fejre a turisták autóját

Ritka, de nem példa nélküli - így kommentálta a dél-afrikai nemzeti parkban történt elefánttámadást a parkok szövetségének szóvivője. A nagytestű állat minden előzmény nélkül rontott a turistákra.

2014.08.22 09:29MTI
Fotó: Sanparks.org

Felborította egy elefánt három dél-afrikai turista autóját a világhírű Kruger nemzeti parkban - közölte honlapján a dél-afrikai nemzeti parkok szövetsége, a SANParks, óvatosságra intve a látogatókat. A turisták egy itatóhely közelében tartózkodtak gépkocsijukkal, amikor egy elefánt, amely a túloldalon oltotta szomját, átkelt az itatóhelyen és rájuk támadt.

A teljesen nyugodtnak látszó állat fejtetőre állította az autót, majd amikor meglátott közeledni egy másik járművet, visszament a bozótosba - mondták el a turisták, akiknek csak egyike sérült meg könnyebben a csütörtöki incidensben.

Az efféle támadások ritkák, de nem példa nélküliek - hangsúlyozza honlapján a dél-afrikai nemzeti parkok szövetsége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.