Csaj vagy a kocsi?

A sportkocsi jobban felcsigázta a férfiakat, mint az expornós?

Monique Covet tett fel péntek este egy kacér üzenetet a népszerű közösségi oldalra, és természetesen sikert is ért el a férfiaknál, de azért a sportkocsiért is oda voltak...

2014.08.20 19:00ma.hu

Monique Covet péntek esti lázban égett, ezért a lent látható képet posztolta Facebook-oldalára egy igencsak kacér üzenettel: "Anyone want to come for a ride with me tonight :-))))"   

Persze a férfiak nagy része azonnal igent "mondott", hiszen kinek ne lenne kedve péntek este egy vagány sportautóval és egy szexi szőke nővel autókázni?

Márpedig akadtak, akik megelégedtek volna már magával a sportautóval is, sőt, egy férfi egyenesen kijelentette, hogy nem tartana igényt se az autóra, se a nőre...

Monique Covet Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.