"Sose szerettem biciklizni"

Nemes bosszú: barátnője számával együtt hirdette meg a bringáját

Az árukapcsolás egyik igen frappáns módját mutatta be egy elhagyott fiatalember, aki a barátnőjével történt szakítás után nemcsak a biciklijétől szabadulna, de adja hozzá a nő telefonszámát is.

2014.08.15 13:52ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/tigger11th (Képünk illusztráció!)

Alaposan felhúzta magát egy szerelmes férfi, amikor rájött, hogy barátnőjének ő csak egy könnyed kis szórakozást jelentett, a bosszú azonban nem váratott sokáig magára. A dühös Rómeó, akinek a neve nem ismert, csak azt tudni, hogy valahol a dél-afrikai Cape Townban él, egy apróhirdetést adott fel, első ránézésre egy bringát kínál. Ám beleolvasva a részletekbe mindjárt kiderül néhány érdekes adalék is.

"Megvettem ezt a biciklit, mert a barátnőm imádott tekerni. Most kidobott, én meg utálom a biciklizést. Összesen kétszer használtam, amióta megvettem. Azt hiszem, elég jó bringa" - írta a hirdetésben. "Adok mellé pár 9-es méretű cipőt, és az exem telefonszámát, ha esetleg valakinek kedve támadna elmenni vele egy körre" - folytatódik a szöveg.

Alighanem nem kell sokáig várnia a vevőre...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.