Orgiát csaptak a teherautó hátuljában

"Nézd már, nincs bekötve az övük!" - az autós szex nem volt baj

Három pár is élvezte a nyaralás pillanatait a teherautó hátulján, miközben a sofőr nem kis sebességgel hajtott végig az úton, de mégsem a szex miatt lettek megbüntetve: a biztonsági öv hiányáért.

2014.08.14 14:53ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/mapichai

A népszerű spanyol turistaparadicsomban, Ibizán nemrégiben erősen megszigorították az ittas vezetésre vonatkozó előírásokat, ez azt jelenti, hogy az ellenőrzések is gyakoribbak, ám mégsem ezen bukott meg hat svájci nyaraló, egészen pontosan három pár. Ők egy kissé továbbgondolták az "élvezze a nyaralást" szlogent, ugyanis nemcsak a nyaralásban találták meg az élvezetek csúcsát, hanem egymásban is, de nem ám valamelyik apartman hűs félhomályában, hanem egy teherautó hátulján.

De kapaszkodjanak: a rendőrök mégsem a nyilvános szeméremsértés miatt büntették meg a gyönyörökbe feledkező turistákat, hanem azért, mert nem volt bekötve a biztonsági övük. Összesen 200 euróba fájt nekik a hancúrozás, igaz, ez már az 50 százalékos mérséklés eredménye, a másik felét elengedték nekik, mert a közúti ellenőrzés után felöltöztek.

A rendőrség magyarázata szerint az autóban szexelés miatt nem is büntethették volna meg őket, azt ugyanis nem tiltják az ibizai törvények, szemben a biztonsági öv használatának megsértésével, ami viszont bűncselekménynek számít minden mozgó járműben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.