"Pitiáner módon szenzációhajhász"

Majka kipakol: ő másképp látja a Curtis-ügyet

"Curtis ököllel ütötte menyasszonyát?" - tette fel a kérdést a Fókusz, miután hétfőn több lap is beszámolt a bántalmazásról. Az eset kapcsán megjelent cikkek viszont Majkát is szólásra késztették.

2014.08.12 13:29ma.hu

Megdöbbentő hírek árasztották el hétfőn a bulvársajtót, a pletykalapok kivétel nélkül beszámoltak az ismert és népszerű rapper brutalitásáról, de számos más sajtóorgánum is átvette a hírt, miszerint Curtis összeverte a menyasszonyát, Bettinát. Egyes hírek szerint a sztár ököllel támadt a barátnőjére, ám a kamera előtti nyilatkozatot már egyikük sem vállalta, amikor a Fókusz megpróbálta tisztázni, mi is történt valójában. Bettina írásban reagált a tévécsatorna megkeresésére, amelyben leírta, hogy a verés egy taxi hátsó ülésén történt, ahol ő már könyörgött Curtisnek, hogy hagyja abba, de hiába - és a taxisofőr sem avatkozott közbe, holott állítólag végig látta, mi történik.

Az eset kapcsán persze újabb hírek kaptak szárnyra, amelyeket már Majka, a rapper üzlettársa és barátja sem hagyhatott szó nélkül, a Facebook-oldalán fakadt ki és pontról pontra cáfolta az egyik bulvárlap cikkét, amit egyszerűen "pitiáner módon szenzációhajhásznak" minősített. Mondandója három fő kijelentés köré csoportosul: 1. "kidobták Curtist az Édes Életből" - amit már maga a cím is öles betűkkel harsog, 2. a rapduó lemondott miskolci koncertje 3. a közös munka folytatása.

Bár a cikkben a bulvárlap már árnyaltabban fogalmaz arról a bizonyos kirúgásról, Majka határozottan leszögezi, hogy nem lehet olyasvalakit kirúgni, akit még fel sem vettek. A TV2 a tárgyalások végső szakaszában tartott Curtisszel a nagynézettségű sorozatot illetően, de a bántalmazási ügy épp akkor robbant ki, amikor már majdnem aláírták a szerződést, így az egyeztetéseket azonnal leállították. Ez egyébként nem csoda, néhány hete a csatorna Győzikével is szerződést bontott, miután ő a műsor egyik munkatársnőjére támadt, néhány éve pedig Damu Roland ügye kapcsán álltak ki az erőszak minden megnyilvánulása ellen.

Majka és Curtis (Fotó: Positive)

Majka ennek jogosságát nem vitatja, azt azonban szóvá tette, hogy álszentnek tartja a csatorna lépését, miközben "a műsor hemzseg azoktól az emberektől, akik sikkasztási, adócsalási, kábítószeres vagy más ügyek miatt kerültek már a bíróság látókörébe".

Cáfolta Majka azt a híresztelést is, hogy egy Miskolcra leszervezett koncertet is a mostani botrány miatt kellett lemondani, annak ugyanis elmondása szerint semmi köze az esethez. Sokkal inkább az időpont-ütközéshez, a csatorna ugyanis épp a koncert tervezett idejével egyidőben szerette volna szerepeltetni egy élő show-ban Majkát, aki emiatt lefújta a miskolci bulit. A bulvárlap ugyanakkor egy internetes kommentre hivatkozva állítja, hogy maga a város nem látja szívesen Curtist, így persze Majka se lép fel egymagában.

Ami pedig a kettejük közös munkájának végét illeti, Majka nem rejtette véka alá, mennyire nem ért egyet az ilyen sajtóhírekkel. Emlékeztet rá, hogy kapcsolatuk nem az érdekekre épül, hanem sokéves barátságon alapul, ami pedig a nőverést illeti, az ózdi rapper úgy vélte: Curtis és Betti kapcsolata sosem volt őszinte – ezzel együtt elítélendőnek és helytelennek tartja jóbarátja tettét.

Végül azzal zárja mondandóját, hogy inkább a kisfia gyomorrontásával szeretne foglalkozni a "kamu újságcikkek" helyett, ami csak azért felemás, mert a támadás nem őt érte, Curtis pedig nyilván maga is ki tudna állni a nyilvánosság elé, ha valótlan hírek jelennének meg róla, vagy a valóságot elferdítő információk. Mariánnak mindenesetre ezúton is jobbulást kíván a ma.hu szerkesztősége!

Fotó: Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.