Zelda Williams is gyászol

Szabó Zsófi mélyen együttérez Robin Williams lányával

"Isten Veletek, Ti csodás apukák, mosolyogjatok a mennyországban, mert a lányaitoknak szükségük van rá..."

2014.08.12 10:47ma.hu

2014. augusztus 11-én meghalt Robin Williams. Lánya a Twitteren is elbúcsúzott a nagyszerű színésztől, aki komoly depresszióban szenvedett. Szabó Zsófi mintha megkönnyebbült volna, no, nem a halálhír hallatán, hanem attól, hogy édesapja halála után "megtalálta" azt az egyetlen személyt, aki pontosan tudja, hogy ő mit érez. Posztolta is a Facebookon Zelda Williams búcsúüzenetét, majd azt írta hozzá: "Isten Veletek, Ti csodás apukák, mosolyogjatok a mennyországban, mert a lányaitoknak szükségük van rá... a tudatra, hogy mosolyogtok, egyszer majd talán velünk együtt!"

Egy Antoine De Saint-Exupery idézettel búcsúzott Zelda, édesapjától: "Megpróbálok mindig felnézni"


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.