Hallotta már játszani a "csőfickót"?

Csak pár cső és egy pár strandpapucs - de mekkora zene!

Pipe Guy néven járja az utcákat, ami szabad fordításban nagyjából annyit tesz: "Csőfickó", és a név tényleg találó. A hangszere csak néhány hajlított műanyag cső, meg egy pár strandpapucs.

2014.08.12 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

Néha a legegyszerűbb ötletekből születnek a legnagyobb dolgok, ráadásul ennek az ausztrál fickónak még csak vagyonokat se kellett költenie a hangszerére. Pipe Guy néven járja az utcákat, ahol lerakja a PVC-csöveket, persze nem csak úgy össze-vissza, megvan minden darabnak a pontos hajlítása, aztán fogja a filléres gumitalpú strandpapucsát és akkora zenét csinál, hogy mindenkinek leesik az álla.

A "Csőfickó" a dél-ausztrál Adelaide-ban él, és egyik legismertebb alakítása a The White Stripes című szám átdolgozása. Ha belegondolunk, hogy a Seven Nation Army nevű banda milyen értékű hangszerekkel adta elő ugyanezt, szinte már sajnáljuk őket. Összehasonlításképp Pipe Guy videója alatt felidézzük az eredeti művet, hallgassák és ámuljanak!




További videók Pipe Guy előadásában erre a linkre kattintva nézhetők meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.