Megfojtotta a feleségét egy vita miatt

Inkább bevallotta a gyilkosságot, de nem akart hazugságvizsgálatot

Amikor bejelentette a felesége eltűnését, a férj még úgy tett, mintha fogalma sem lenne róla, mi történt az asszonnyal. Ám amikor poligráffal akarták megvizsgálni, inkább kitálalt.

2014.08.11 19:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/africa

Beismerte a felesége megölését a philadelphiai gyilkos, közvetlen azután, hogy a rendőrség közölte vele, hazugságvizsgálat alá vetik. A 48 éves Christopher Murray megtagadta, hogy rákössék a poligráfot, inkább önként vallott és részletesen beszámolt arról, hogyan végzett a futni induló feleségével. Constance "Connie" Murray a Pennyback Parkba indult a szokásos esti kocogására, ám onnan már soha nem tért haza, mert egy köztük feszülő nézeteltérés miatt a férje megfojtotta.

A 46 éves, kétgyermekes anya eltűnését a férje és a lánya jelentette be. Elmondásuk szerint az asszony 9 óra körül indult futni, de amikor még késő éjjel sem tért haza, aggódni kezdtek. Mintegy három órán át keresték, de nem bukkantak a nyomára a szokásos útvonalán. Egy kutyasétáltató találta meg másnap, augusztus 5-én a holttestét kevesebb mint egy mérföldre az otthonuktól. A férj akkor azt mondta a rendőröknek, hogy a felesége "egy gyönyörű nő, egy szerető és gondoskodó anya és mesés barát", de a nyomozók kiszúrtak valamit a viselkedésében, ami miatt pillanatok alatt átminősült gyászoló özvegyből gyanúsítottá.

A végső áttörés akkor következett be, amikor a rendőrség azt mondta a férjnek, hogy poligráfos vizsgálatot szeretnének csinálni, amit Murray megtagadott és megtörve végül beismerte a gyilkosságot. Hogy pontosan min vitatkoztak össze előzőleg, arra nem tért ki a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.