A halálba zuhant a páros

Az életükkel játszott a szelfi-őrült pár, és vesztettek

Egy kirándulók által kedvelt helyen vesztette életét a szelfi-őrült lengyel pár: a szikla szélén állva akartak képet csinálni magukról, de lezuhantak. A jelenetet a két kisgyerekük is végignézte.

2014.08.11 15:29ma.hu
Fotó: Wikipedia

Egy szikla szélén szerettek volna önmagukról képet készíteni, de az utolsó fotó volt ez a szelfi-őrült pár számára, mert addig egyensúlyoztak a meredek fal tetején, míg egy óvatlan mozdulattól mindketten le nem zuhantak. A turisták által igen kedvelt portugál Cabo da Roca tetejéről mintegy 80 métert zuhant a két lengyel turista, akiknek öt és hat éves gyermekeik is végignézték a tragédiát.

A tragédia körülményeinek kivizsgálását nehezítette, hogy szombat este vihar csapott le az Atlanti-óceán portugál partjainál, ezért a a mentési munkálatokat és a helyszínelést fel kellett függeszteni, csak vasárnap reggel tudtak visszatérni a mentőegységek, hogy a pár tagjainak holttestét elszállíthassák. A szemtanúk vallomása alapján azonban szinte biztosra vehető, hogy vléetlen baleset történt - számolt be a Daily Mirror.

A két gyermeket most lengyel diplomaták vették gondjaikba és pszichológusok próbálnak segíteni nekik abban, hogy feldolgozzák a traumát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.