"Ne drogozz!"

Álszatír vágta át a szülőket - a végeredmény vicces lett

Alaposan megtréfálta két fiatalember a szülőket, bár a mutatvány nem volt teljesen veszélytelen: egy köntösben ugrott oda az egyik fickó a gyerekek elé, amit a szülők nem néztek tétlenül.

2014.08.07 12:29ma.hu
Fotó: YouTube

Ön mit tenne, ha azt venné észre a utcán sétálva vagy a játszótéren ülve, hogy gyermeke elé egy köntösös pasas ugrik és szétrántja a lebernyeget? Alighanem hasonlóképp cselekedne, mint azok a szülők, akik Roman Atwood átverésének estek áldozatul, bár tény, hogy az internet egyik híres mókamestere nem kis kockázatot vállalt a legújabb kandikamerás akciójával: el kellett viselnie néhány pofont, és volt, amikor a női táska csattant a fején.

A fiatalember egy társával, Alex Mandellel jelent meg egy parkban, utóbbinak mindössze annyi volt a feladata, hogy tisztes távolból, észrevétlenül videózzon. Ami Atwoodot illeti, ő valóban egy kitárt fürdőköpenyben ugrott a gyerekek elé, ám alatta rendesen fel volt öltözve, pólóján pedig a "maradj az iskolában" és a "ne drogozz" feliratok egyike volt olvasható.

Szerencsére pillanatokkal az átverés után már a szülők is megkönnyebbülten nevettek a tréfán, egyikük sem vette zokon a beugratást, amikor kiderült, hogy az egész csak egy vicces kísérlet volt. És hát lássuk be: így, hogy tudjuk, hogy a gyerkőcök nem voltak veszélyben, tényleg mulatságos az összevágott videó. A sikert pedig mi is jelezhetné jobban, mint az, hogy nem egész 4 nap alatt a megtekintések száma megközelítette az 5 milliót (!), és még mindig rohamosan növekedik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.