Molesztáló támadt a férfira

Beyoncé-koncert közben harapták le a rajongó ujját

Leharapta egy férfi az egyik rajongó ujja hegyét, miután a híres sztárpár koncertjén a későbbi áldozat a barátnője védelmére kelt: a támadó tapogatni kezdte, ezen vesztek össze.

2014.08.07 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/nongpimmy

A koncert közben tartóztattak le egy férfit a dél-kaliforniai Pasadena rendőrei, miután összeverekedett egy férfival és leharapta az ujja végét. A beszámolók szerint a 25 éves Roberto Alcaraz-Garnica épp a híres sztárpár, Beyoncé és Jay-Z koncertjén tombolt, amikor kiszúrt egy vonzó nőt a tömegben, és a zsúfoltságot kihasználva nemcsak közel férkőzött hozzá, hanem elkezdte tapogatni is. A 20-as éveiben járó nő barátja azonban ezt nem tűrte szó nélkül, rátámadt a molesztálóra, aki a harc hevében egyszer csak leharapta a barátnőjét védő férfi ujját.

A támadót előzetes letartóztatásba helyezték és 100 ezer dollár óvadékot szabtak ki ellene, azt azonban nem tudni, van-e ügyvédje - számolt be a News13 című online hírportál. A szombati koncerten egyébként tíz további rajongót is le kellett tartóztatni különböző kihágásokért - derült ki a rendőrség közleményéből. A nézőtéren összesen mintegy 55 ezer rajongó volt, akárcsak másnap, az újabb bulin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.