Pókerkirálynő lesz a csinos DJ-ből?

Voksán Virágnak a párja mutatja esténként a fortélyokat

Voksán Virágot láthattuk már szexi, erotikus fotókon, bulizhattunk az általa kevert zenékre, most azonban új terepen próbálgatja magát, ahol a szerencse mellett az agyra is szükség van.

2014.08.06 09:29ma.hu
Fotó: machopoker.hu

A fotózás és a zene mellett Voksán Virágnak új szerelme van: ezúttal a szerencséjét teszi próbára, bár ahogy mondja, a pókerben épp az fogta meg, hogy Fortuna kegyei mellett az agyára is szükség van. Igen, DJ Flowert is magával ragadta a népszerű kártyajáték, amit néhány héttel ezelőtt próbált ki először, de most már lelkesen tanulja a szabályokat és a trükköket. "Szerencsére a párom ért hozzá, így most esténként ő mutatja meg nekem a fortélyokat" - mesélte az egykori nyuszilány.

A tét nem kicsi: Virág augusztus 13-án élőben, egy webkamera segítségével ül egy virtuális pókerasztalhoz, ahol nem szeretne veszíteni, de addig még van idő gyakorolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.