Szoros volt az út az edzőtáborig

Kicsit szűk volt: hány szumós fér egy repülőbe?

29 utas egy repülőgépen - nem tűnik soknak, és még egy kisebbfajta gépre se mondhatnánk, hogy túlságosan tele van. Kivéve, ha az a 29 utas egy csapat edzőtáborba készülő szumóbirkózó.

2014.08.01 18:29ma.hu
Fotó: Twitter/Hakkakubeya

"Enyhe kifejezés, hogy a gépben szorosan tömörödtünk" - fogalmazott a a tokiói Hakkaku szumócsapat egyik tagja, miután megosztotta a Twitteren az edzőtáborukba vezető úton készült képet. A 29 sportoló egy átlagos méretű propelleres géppel repült a japán Okinoshima szigetén található edzőtáborba, és bizony igencsak elgémberedett minden tagjuk, mire földet értek. Megkönnyebbülésük azonban nem tartott sokáig, mert néhány perccel a leszállás után szembesültek azzal, hogy a hátralévő utat egy hasonló, számukra kissé alulméretezettnek számító buszban kell megtenniük.

A képek magukért beszélnek, bár azt nem tudni, ki intézte az utazásukat, és csak remélni tudják, hogy hazafelé valamivel kényelmesebb lesz az útjuk.

Fotó: Twitter/Hakkakubeya


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.