Romantika

Ki ír ma még kézzel levelet? Hát Brad Pitt és Angelina Jolie!

Kézzel írt szerelmes leveleket küldött egymásnak Angelina Jolie és Brad Pitt, mialatt a világ két végén forgattak.

2014.08.01 13:35MTI
Forrás: Wikipedia

Miközben Brad Pitt Londonban a Fury című háborús filmdráma forgatásán vett részt, Angelina Jolie 2013-ban Ausztráliába költözött közösen nevelt 6 gyermekükkel, ahol Laura Hillenbrand Unbroken című regényének filmadaptációján dolgozott. A film, amely a színésznő második rendezése, Louis Zamperini olimpikon és második világháborús hadifogoly életének történetén alapul.

"Elhatároztuk, hogy úgy teszünk mintha abban az időben élnénk, én a csendes-óceáni, míg ő az európai hadszíntéren lenne" - árulta el a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy romantikusnak tartotta a levélváltást.

Angelina Jolie elmondta, hogy még tudott mutatni egy nyers változatot a filmből Zamperininek, aki júliusban hunyt el 97 éves korában. A Rendíthetetlen című életrajzi film január 15-én kerül a magyar mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.