Benyúlt a rácson a gyerek

Le kellett vágni a kisfiú karját: a tigris kezdte el...

Hiába volt ott a biztonságos távolságot jelző korlát és a védőrács is, a kisfiú kihasználva az apja figyelmetlenségét átmászott és benyúlt a tigris ketrecébe. Figyelem: megrázó tartalom!

2014.08.01 11:32ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Serge Bertasius (Képünk illusztráció!)

Néhány percnyi figyelmetlenség kellett hozzá, ami a szülő felelősségét is felveti, de a megbánás sem hozhatja már vissza a 11 éves kisfiú karját, miután egy tigris szétmarcangolta. A gyermek a brazíliai Parana város Cascavel Állatkertjében sétált az apjával, aki nem figyelt rá kellőképp, így a gyerek előbb csak átmászott a biztonságos távolságot jelző korláton, egy ideig ott sétálgatott a tigrisketrec mellett, aztán ahogy a nagyvad elhaladt a rács mellett, a fiúcska úgy döntött, megpróbálja odacsalogatni és megsimogatni őt.

Csakhogy az efféle ragadozókat nem véletlenül tartják ketrecben: az állat odaugrott, és még mielőtt bárki tehetett volna ellene, már el is kapta a kisfiú karját. A támadás során a gyermek karja szinte teljesen leszakadt, a roncsolódás pedig olyan súlyos mértékű volt, hogy hiába rohantak azonnal a kórházba, a sebészek végül arra jutottak, hogy nincs más, mint befejezni, amit a tigris elkezdett, amputálni kellett a kisfiú alkarját.

A szemtanúk elmondták, hogy amikor megérkeztek a mentők a helyszínre, a fiú azt mondta, meg fog halni, nem érzi a karját. Az apa ellen a rendőrség gondatlanság vádja miatt eljárást indított, az állatkert szóvivője ugyanakkor elmondta, hogy a Hu nevű tigris már több mint két éve él ott és egy igen tanulékony állatként ismerik őt.

VIGYÁZAT, a videó felkavaró jeleneteket tartalmaz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.