Fontos megbeszélés mentette meg

Ő lett volna az egyetlen magyar áldozat - megúszta a maláj gép lelövését

Zoltán a landolás után tudta meg, mi történt azzal a repülővel, amelynek eredetileg ő is a fedélzetén ült volna.

2014.08.01 09:44ma.hu
Forrás: youtube.com

Egy magyarnak is volt foglalása a Kelet-Ukrajna felett lelőtt malajziai gépre, írja a Blikk. A 32 éves Horváth Zoltánnak foglalása volt az Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó MH 17-es járatra.

Egy fontos megbeszélés miatt azonban hamarabb kellett érkeznie, ezért átcserélte a jegyét. Zoltán a landolás után tudta meg, mi történt azzal a repülővel, amelynek eredetileg ő is a fedélzetén ült volna.

"El sem hittem, amikor megláttam a hírekben. Részben mérhetetlen sajnálat öntött el azokkal szemben, akiknek nem volt olyan szerencséje, mint nekem, másrészt viszont boldog is voltam, hogy én életben vagyok. A telefonom persze szüntelenül csörgött, minden ismerősöm tudni akarta, mi van velem."

Az Ukrajnában lelőtt gépen 298-an haltak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.