A turné végéig nem jelentik be a szakítást?

Válásközelben Beyoncé és Jay-Z, de előbb még megszedik magukat

Egyre határozottabban hallatszik Beyoncé és Jay-Z baráti köréből, hogy az álompár házassága a végét járja, ám úgy tűnik, a pénz nagyobb úr, egyelőre még tartják a látszatot.

2014.07.30 14:29ma.hu

A közeli barátok és kollégák szerint bármelyik pillanatban nyilvánosságra hozhatja Beyoncé és Jay-Z, hogy elválnak, a pár kapcsolata ugyanis állítólag soha nem volt még olyan rossz, mint az utóbbi néhány hétben. A bennfentesek azonban azt is tudni vélik, hogy a sztárpár a menedzsereik tanácsát (is) megfogadva akár még karácsonykor is a boldog családot alakíthatnák, de szeptembernél előbb semmiképp nem teszik meg a levegőben lógó nyilatkozatot.

Nem véletlenül: bár kapcsolatuk a barátok szerint az utolsókat rúgja, a pár nem akarja kockáztatni a még jelenleg is tartó, Run címet viselő turné sikerét, na meg persze a bevételeket. Ha tehát a karácsonyt már nem is sikerült együtt tölteniük, a következő két hónapban még mindenképp úgy szeretnének megjelenni a nagyközönség előtt, mint az egykori boldog pár - számolt be a NY Daily News című amerikai hírportál.

"A válásuk csak idő kérdése. Ez annyira nyilvánvaló, hogy most már kezd kínossá válni" - nyilatkozta az egyik forrás, aki arra is emlékeztetett, hogy a 2008-ban összeházasodott pár - akiknek 2012-ben született meg Blue Ivy névre keresztelt lányuk - az első perctől kezdve azt mondogatták a rajongóiknak, hogy kapcsolatuk tisztán üzleti alapú. A pletykákat ráadásul megerősíteni látszik az a tény, hogy Beyoncé nemrég egy öt háló- és fürdőszobás, 21,5 millió dolláros luxusingatlant nézegetett Chelsea-ben, nem messze onnan, ahová annak idején Katie Holmes is elmenekült, amikor úgy döntött, elválik Tom Cruise-tól.

Ami azt illeti, Jay-Z se ártatlan áldozat a történetben, mert számtalan alkalommal felröppentek már olyan hírek, miszerint megcsalta a feleségét a lányuk születése óta, de egészen májusig megingathatatlannak látszott a kettejük által felépített díszlet és a benne előadott színjáték. Az első gyanús jelek akkortájt bukkantak fel, és mostanra a suttogva terjedő pletykák hangos kiabálássá erősödtek - a kérdés tehát az amerikai pletykalapok szerint nem az, hogy mi fog történni, hanem az, hogy mikor...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.