Ezt csúnyán benézték...

Upsz: mindenki azt nézi, hogyan vécéznek a vendégek

Lehet, hogy vonzó lehet az ötlet, hogy vécézés közben a szállóvendégek elé táruljon a város panorámája, de van egy apró gond ezzel: az üveg kívülről is ugyanúgy megmutat mindent.

2014.07.30 08:43ma.hu

Elképzelni sem tudjuk, mi járhatott a tervező fejében, amikor papírra vetette a berlini 25hours Hotel Bikini terveit, hacsak az nem, hogy milyen romantikus lehet még a vécén ülve is a város panorámájában gyönyörködni. Csakhogy hiba csúszott a számításba, mert arról az apróságról megfeledkezett, hogy egy átlagos üveg mindkét irányból átlátszik, így ha a vécén trónoló vendég kilát az utcára, akkor bizony az utcáról is látják őt.

Márpedig a mindössze 10 emelet magas épületet tényleg végig üvegfal borítja, ami azt jelenti, hogy szó szerint az utcáról lehet nézni az embereket, miközben a dolgukat végzik, a szálloda vezetősége pedig egyelőre csak annyit tudott tenni a frissen megnyílt hotelben, hogy kiírtak egy figyelmeztetést, miszerint "nemcsak a majmok figyelnek", mint az állatkertben.

Azt nem lehet tudni, hogy mikor és hogyan változtatnak a kínos helyzeten, talán egy speciális bevonat sokat segítene, hogy csak bentről kifelé biztosítson kilátást, de kívülről tükörnek látszódjon a felület.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.