Szabadon akart szállni a széllel

Hosszú haja ölte meg a fiatal autóvezetőt: rátekeredett a kormányra

Gyönyörű, hosszú szőke haja volt, de ez okozta a halálát egy 19 éves lánynak, aki vezetés közben lehúzta az ablakot, haja pedig beletekeredett a kormányba.

2014.07.29 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Caterina Alzetta nem akart mást, csak élvezni, ahogy a szél belekap a hajába, miközben vezet, de a repülésszerű élmény nem sokkal később drámai fordulatot vett, és Caterina belehalt a haja csapkodásába. A 19 éves lány a bátyjával, a 21 éves Pietróval az olasz Monereale Valcellina városon hajtott át, amikor nevetve letekerte az ablakot, de pár másodperccel később az erős szél belekapott a hajába és az egy pillanat alatt a kormányra tekeredett. A lány ösztönösen ki akarta onna rántani a haját, de a mozdulattól a kocsi átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik kocsival.

Caterina azonnal belehalt az ütközés miatti sérüléseibe, Pietrót pedig a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsokból. A balesetet még bizarrabbá teszi az a tény, hogy a testvérpár édesanyja Michelle Alzetta volt, aki a helyi mentők vezetője az észak-olasz városban. A helyiek körében igen népszerű lány temetésén több száz gyászoló vett részt - derült ki az olasz sajtó beszámolójából.

A balesetben érintett másik autóban szintén egy testvérpár ült, de a 42 és 47 éves férfi a hírek szerint már lábadozik a kórházban. Pietro Alzetta sérüléseinek súlyosságáról nincs hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.