Nagy bulival ünnepelték a hazai GP-t

Együtt buliztak a sztárok és a pilóták a Forma-1 afterpartiján

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek, ahol felbukkant néhány pilóta is.

Nagy bulival ünnepelték a sztárok a magyar futamot képgaléria

2014.07.29 12:29ma.hu

Győrfi Pál a fiával, Horváth Éva a barátnőivel, Talmácsi Gábor a kedvesével, míg Sarka Kata a Magyarország Szépe versenyzőivel bulizott az immár 6. alkalommal megrendezett hivatalos GP After Partyn Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén. Kata mindennapjait a munka és a család teljesen kitölti, csak ritkán jut ideje a szórakozásra, így még inkább kihasználta, hogy most szabad estéje volt. A csinos anyuka már többször részt vett a Magyar Nagydíjon, sőt egyszer a valenciai futamon is ott volt férjével, Hajdú Péterrel.

Nem vagyok fanatikus Forma-1 rajongó, de a hangulata mindig magával ragad. A Hungaroringre többször kilátogattam már, az egyik legjobb élményem mégis az, amikor néhány éve a valenciai futamra is elmehettünk Petivel, ahol ugyanabban a szállodában laktunk, mint Bernie Ecclestone és a pilóták. A versenyzőkön kívül pedig az egyik nagy kedvencemmel, Nicole Scherzingerrel is volt szerencsém néhány szót váltani” – mesélte Sarka Kata, aki csajos estéken szívesen tölti az idejét a Bécsi úti szórakozóhelyen.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Talmácsi Gábor ritkán jár el bulizni, az év presztízs-eseményét azonban ő sem hagyta ki. A világbajnok gyorsaságimotor-versenyző barátnőjével és édesapjával érkezett a rendezvényre, ami egy kis kikapcsolódást jelentett a versenyek közötti hajtásban.

Az MotoGp-s évek alatt nem sok partit rendeztek a versenyek után. Persze amikor a világbajnokságot megnyertem, az év végi valenciai futam után hatalmas buli volt. Jó volt most is egy kicsit kikapcsolódni, néhány ismerős arccal találkozni, ugyanis keveset járok el szórakozni, a munka és az utazás elég sok időmet leköti. Most teljes erőmmel arra koncentrálok, hogy a Talmácsi Racing és a versenyzői az utolsó két futamon a lehető legjobban teljesítsenek. A legutóbbi versenyen pontszerző helyeken zártunk” – mondta el Talmácsi Gábor.

A hajnalig tartó ünneplés során nemcsak a táncparketten, de a DJ-pult mögött is igazi hírességek váltották egymást. Petra Silander igencsak felpörgette a hangulatot, miközben kedvese, a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne az első sorban tombolta ki a futam fáradalmait. A keverőpult mögött a gyönyörű DJ-t Nathan Cozzetto és Zenbi váltotta, az ütős dallamok pedig a Williams tesztpilótáját, Felipe Nasrt is a táncparkettre csábították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.