Újra boldog és szerelmes a színésznő

Vége a titkolózásnak: Détár Enikő bemutatta a párját + FOTÓK

Hónapok óta találgatta nemcsak a közvélemény, de még a színésznő kollégái közül is sokan, hogy vajon ki lehet az új lovag, aki újra fényt hozott Détár Enikő életébe. Most végre kiléptek a nyilvánosság elé.

Détár Enikőék már nem titkolóznak tovább képgaléria

2014.07.28 13:29ma.hu

Détár Enikő nehéz éven van túl, 50. születésnapját úgy ünnepelte tavaly, hogy nehezen hitte, egyszer még újra lehet igazán boldog. Azóta azonban nagyot fordult vele a világ, megismerkedett egy titokzatos férfival, akit csak a hozzá legközelebb álló barátai ismertek, de mostanáig még a kollégái többsége is csak találgatta, ki lehet a titokzatos hódoló, aki újra boldog mosolyt csalt Enci arcára. Az utóbbi időben már olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a pár már az esküvőt tervezgeti, de most a színésznő végre tiszta vizet öntött a pohárba, leleplezte a nagy titkot, és elárulta, hogyan is állnak egymással Péterrel.

Szó sincs esküvőről. Egyelőre élvezzük egymás társaságát, a kevés szabadidőmben pedig hazamegyünk Egerbe” – meséli boldogságtól sugárzó arccal Enikő. "Tavaly, amikor mindenki arról irt, hogy tönkrement a házasságom, nem gondoltam, hogy egyszer még boldog leszek. Ott álltam egy válás közepén, egy nagy és egy kiskorú gyerekkel, rengeteg munkával az ötvenedik születésnapom küszöbén. Akkor eléggé összecsaptak a fejem felett a hullámok. Ha nincsenek mellettem a barátnőim, Nelly és Juci, akkor nem tudom mi lett volna a vége” – vallotta be.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

De mindez már a múlté, a jelen pedig arról szól, hogy a színésznő megtalálta a boldogságát új párja, a tíz évvel fiatalabb Péter oldalán, akivel sokáig titokban találkozgatott. Most érezték mindketten úgy, hogy ideje a nyilvánosság elé lépni, és egy közös nyaralós hétvégén vállalták fel először a nagyközönség előtt a kapcsolatukat.

"A Mamma mia próbái között szöktünk meg egy kicsit feltöltődni az ország legromantikusabb szállodájába, ahol keleti kényelemben töltöttünk el néhány napot. Turbékoló gerlepárnak éreztük magunkat, akik kizárják a külvilágot és csak egymással foglalkoznak. Mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Életemben először jártam hammamban és ittam marokkói mentateát" - árulta el a színésznő.

"Péterrel sokat nevettünk. Bevallom, rég éreztem magam olyan kacér kislánynak, aki gyümölccsel etetheti a párját, vízben pózol neki vagy csak megpihen a karjaiban. Az egerszalóki, az ezeregyéjszaka meséjét idéző hotelben rájöttem, igen, nekem is jár a boldogság!"- mosolyog Enikő.

"Sokáig tépelődött Enikő, úgy érezte, hogy bűnt követ el azzal, hogy új életet kezd velem, akinek két gyermeke is van" - vette át a szót az angoltanárként dolgozó Péter. "Igen, mindketten túl vagyunk már egy házasságon, a gyermekeinknek pedig az a fontos, hogy boldognak lássák a szüleiket. Nagyon örülök, hogy nem kell már tovább bujkálnunk, a következő lépés pedig egy közös családi pihenés lesz ősszel a Mamma mia után, de akkor már Zsebit sem hagyjuk otthon!" - nevetett össze a szerelmespár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.