Csemegének nézte a kutyus az órát

Pittyegett a kutya, így került elő a karóra

Tán még ő maga sem tudja az okát, miért nézte finom kutyacsemegének a gazdi karóráját, de egy óvatlan pillanatban lenyelte azt. Egy korábban beállított figyelmeztető pittyegés buktatta le.

2014.07.28 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107 (Képünk illusztráció!)

Terry Morgan égre-földre kereste a karóráját, de mintha a föld nyelte volna el az 500 fontot (195 ezer forint) érő tárgyat. A kocsmáros agyába persze befészkelt a gyanú, hogy az eltűnéshez valami köze a kutyájának is lehet, de bizonyosságot csak akkor nyert, amikor Charlie, az újfundlandi felől gyanús pittyegés hangzott fel. A gazdi még akkor is csak arra gondolt, hogy Charlie egyszerűen ráfeküdt az értékes órára, de akárhogy forgatta a kutyát, az óra csak nem került elő alóla, a pittyegés meg nem akart abbamaradni.

Ekkor jött rá, hogy az eb bizony csemegének nézte az órát és lenyelte, a csipogás pedig a gyomrából szól. "Be volt állítva az óra 10:55-re, hogy emlékeztessen, hogy telefonálnom kell a rendelések miatt" - magyarázta a 66 éves pub-tulajdonos az angliai Cockwoodban.

Érthető módon azonnal az állatorvoshoz rohant, ahol nem túl biztató hírrel fogadták: azt mondták, várhatóan 1000 fontba fog kerülni a sürgősségi műtét, amelynek során eltávolítják a kutya hasából az órát. Csakhogy amikor Charlie meglátta az érzéstelenítőhöz elővett tűt, rettenetesen megijedt és szinte üvöltött a félelemtől, majd pár másodperccel később felköhögte az órát. "A költségek így is 200 fontra rúgtak, mert muszáj volt egy röntgent csináltatni, hogy megnézzék, van-e még más is a gyomrában" - magyarázta Morgan a Daily Mirrorban.

Bár azóta véget nem érő vicceket kap a vendégeitől, amelyek valamilyen módon mind az idővel függnek össze, azt mondja, nem bánja és már megbocsátott a kutyának is. "Mindig eldugja a zoknikat is, vagy bármit, amit szétszórva hagyunk" - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.