Képtelenség

Egymillió dollár egy Superman képregényért?

Elárverezik a Superman-képregények első füzetének egy ritka példányát az eBay portálon. Több mint egymillió dollárt (230 millió forint) is adhatnak érte.

2014.07.26 13:45MTI
Forrás: Wikipedia

Annak a fejezetnek egy példányára lehet licitálni augusztus 14-től tíz napon át, amelyben a szuperhős 1938-ban bemutatkozott az olvasóknak.

"A popkultúra történetének egy mesterművéről van szó, melynek megvásárlására most kivételes alkalom nyílik" - hangsúlyozta Gene Cook, az eBay egyik vezetője közleményében.

A gyűjtők számára azért igen értékes az eladásra kívánt füzet, mert eredeti, restaurálatlan állapotban már csak további ötven példány létezik belőle. Egyikük három évvel ezelőtt kétmillió dollárért (689 millió forint) cserélt gazdát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.