Belegyalogolt az izzó faszénbe

Grillsütővel sütötte meg a talpát a négyéves gyermek

Haználat után a strand homokjába temettek egy eldobható grillezőt a felelőtlen strandolók, ebbe gyalogolt bele néhány perccel később egy négyéves kisfiú.

2014.07.24 15:29ma.hu

Hosszú ideig nem fog tudni járni egy négyéves kisfiú, aki a strandon belegyalogolt egy homokba ásott egyszerhasználatos grillezőbe, amiben még nem hűlt ki a faszén, és a gyermeknek emiatt teljesen leégett a bőr a talpáról és a lábujjairól. Az angliai Cornwall körzetében, a porthtowani tengerparton napozók csak azt vették észre, hogy Haypham Chamberlain szívet tépő hangon sikít, ahogy megsütötte a lábát.

"Nagyon sokan látták, mi történt, valaki hozott egy vödör hideg vizet, aztán egy betonmedence szélére ültettük őt" - mesélte a gyermek anyja. A kórházban elmondták, hogy a héten már legalább két vagy három embert kellett ellátni hasonló sérülésekkel - adta hírül a Metro című brit lap. Arról nincs hír, hogy az esetnek lesz-e bármilyen következménye, keresik-e a felelősöket, vagy ahhoz még további hasonló baleseteknek kell történnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.