Nem üti le a 18 centis lécet se

Ezt csinálják utána: 39 autó alatt gurult át görkorival

Hány centire tud leereszkedni, ha a házibuliban felcsendül a Limbó-hintó és előkerül egy seprűnyél? És ha görkorival kell átgurulni? Egy 6 éves kisfiúnak csak 18 centi kell.

2014.07.24 14:29ma.hu
Fotó: YouTube/Barcroft TV

Amikor a házibuliban előkerül az elmaradhatatlan Limbó-hintó és a seprűnyél - vagy bármilyen más rúd -, akkor mennyire mélyre tud hajolni? Épp csak átbukdácsol a mellkasnál feltartott léc alatt, vagy megy mélyebbre is? És görkorcsolyával próbálta már? Némileg egyszerűbb, mert nem hátrafelé kell hajolni, viszont ha nem megy jól a spárga, akkor ne is próbálkozzon, mert a felfele csúcsosodó hátsója úgyis lesodorja a lécet.

De még ha az ügyesebbek közé tartozik is, aligha közelítheti meg az indiai Gagan Satish teljesítményét, aki most már csak a hitelesítésre vár, hogy bekerülhessen a Guinness Rekordok Könyvébe. A mindössze hatéves kisfiú csaknem teljesen a földhöz lapulva képes átgurulni a legalacsonyabb részeken is, legyen az egy 18 centi magasan kihelyezett léc, vagy 39 egymás mellett sorakozó autó. Ez utóbbi volt Gagan rekordja, 30 másodperc kellett neki, hogy átkorcsolyázzon az alvázak alatt.

Edzője elmondta, hogy a kisfiú még nem volt 3 éves, amikor először jelentkezett a görkoris órákra, de akkor elküldték őt, mert túl fiatalnak tartották. Gagan viszont nagyon szeretett volna görkorcsolyázni, ezért pár hónappal később újra próbálkozott. Látva az elszántságát mégis bevették őt a csapatba, mostanra pedig tökélyre fejlesztette tudását, miközben semmit sem veszített a rugalmasságából. Jó lesz odafigyelni rá, ki tudja, hova fejlődik még!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.