58 percig volt bezárva egy szobába

Közel egy teljes óra után szabadult ki Pély Barna

Csaknem egy teljes órán keresztül volt egy szobába zárva Pély Barna, zenekara néhány tagjával együtt. Szerencsére nem történt bajuk, utólag pedig felszabadultan meséltek a különös kalandról.

2014.07.24 08:44ma.hu

Bő másfél perc híján egy teljes óra, egészen pontosan 58 perc 26 mp kellett Pély Barnának, a B the First zenekar frontemberének és Péterfi Attila basszusgitárosnak, hogy kijusson egy szabadulószobából. Az együttes alapítótagjai közül Kottler Ákos (dobos) lebetegedett, őt néhány jóbaráttal helyettesítették, így állt össze a csapat, akiknek egy óra állt rendelkezésre, hogy a különböző feladványokon keresztül megtalálják a kiutat a szobából.

A három évvel ezelőtt, egy borozgatós estén megalakult együttes tagjai és a barátok bebizonyították, hogy igazán összeszokott csapattá kovácsolódtak, az együttműködés meghozta az eredményét, és bár szoros idővel, de teljesítették a küldetést és kijutottak a helyiségből. Az összhang nem meglepő: a zenekar tagjai már korábban is jóbarátok voltak, és mindmáig rengeteg időt töltenek együtt nemcsak a színpadon és a próbateremben, de a szabadidejükben is.

Fotó: YouTube

Ez egy nagyon jó játék, ahol csak egymással összefogva lehet eredményt elérni, ugyanúgy, mint a mi világunkban, a zenei formációknál. Mindenki azt adja az eredményhez, amiben a legjobb. Sokat röhögtünk a játék közben, nagyon élveztük. Mindenkinek azt javaslom, hogy próbáljon ki egy szabadulós játékot augusztus elsején a Szabadulószobák Éjszakáján" – mondta el Pély Barna, a B the First frontembere.

Az együttesnek májusban jelent meg második nagylemeze, amelyen az elsővel ellentétben már többségében magyar dalok szólalnak meg. Aki pedig nemcsak a zenére kíváncsi, hanem arra is, hogy ő hogyan teljesítené a Barnáék által megoldott kihívásokat, vagy ahhoz hasonlókat, az már regisztrálhat az augusztus 1-jén megrendezésre kerülő első hazai Szabadulószobák Éjszakája rendezvényre az esemény honlapján, további információkat pedig a Facebookon is szerezhet a kalandos próbatételről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.