Rövid ideig tartott a szünet

Bebulizott a Jóban Rosszban stábja az évadzárás örömére

Közösen mulattak Csillagkút hírességei! Bár nyáron sem maradnak újabb epizódok nélkül a Jóban Rosszban rajongói, a sorozat színészei ismét egy hatalmas bulival ünnepelték az elmúlt év sikereit.

Bulival búcsúztatták az évadot a Jóban Rosszban sztárjai képgaléria

2014.07.23 12:29ma.hu

Végh Judit, Szabó Zsófi, Legerszki Kriszti, Bálizs Anett, Juhász Adri, Fábián Anita, Kondákor Zsófi és Braghini Rozina mellett Mihályfi Balázs, Baronits Gábor, Gesztesi Máté, Bozsó Péter, Posta Lajos és a sorozat legújabb szereplői is együtt buliztak a Jóban Rosszban évadzáró partyján. A TV2 sikersorozatának stábja már rendhagyóan, a stúdió udvarán búcsúztatják az évadot a nyári szünet beköszöntével.

A Jóban Rosszban színészeire rá is fért a lazítás, hiszen egy újabb, kemény munkával és izgalmakkal teli időszakot tudhatnak maguk mögött. „Majdnem félévnyi börtönélet után jó a stúdióban úgy lenni, hogy nem szürke ruha és bakancs van rajtunk. Ahogy észrevettem, mindenki csajosan öltözött fel, színes ruhába. Ez bármennyire hihetetlen, de hatalmas feltöltődést jelent nekünk, akik ezeket a jeleneteket forgattuk. Most kiengedhetünk, bulizunk egy jót és bevallom, a finn vodka a rácsok között is jól jött volna néha” – viccelődött Legerszki Kriszti, aki a nyári szünet alatt Németországot biztosan megcélozza, hogy meglátogassa anyukáját.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Végh Judit számára a nyár is folyamatos munkával telik, azonban a kikapcsolódásra is szakít majd időt. „A stúdió udvarán rendezett bulik a legjobbak, hiszen itt mindig önfeledt hangulat kerekedik köszönhetően a kedvenc fekete-fehér whiskynknek. Ránk fért a lazítás, hiszen húzós időszak volt ez mindnyájunknak. Sokakhoz hasonlóan nekem a nyáron sincs megállás, van munkám bőven ebben az időszakban is” – mondta a Steiner doktornőt alakító Judit, aki néhány napja debütált egy Kondákor Zsófival, Bálizs Anettel és Juhász Adrival közös színdarabban.

A feszített tempó ellenére persze a pihenés sem maradhat el. Néhány nap múlva hármasban, a családdal megyünk a Balatonra, utána pedig Péterrel, a párommal kettesben utazunk Olaszországba” – tette hozzá a színésznő.

A Jóban Rosszban színészei a néhány hetes pihenő után ismét visszatérnek a kamerák elé, a nézők azonban nyáron is naponta figyelemmel követhetik Csillagkút legújabb epizódjait a TV2 műsorán.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami… Minden hétköznap 19:30-tól a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.