Férjét is "anyaméhbe" dugta a színésznő

Fésűs Nelly: "A terhesség nem betegség!"

Fésűs Nelly bevallotta: imád kismama lenni, ám már most kijelentette, hogy férje minden várakozásával ellentétben ő nem az az otthonülő típusú anyuka, aki a négy fal közt ülve babázik.

Anyaméhbe fektette férjét Fésűs Nelly képgaléria

2014.07.23 11:49ma.hu

Néhány héttel ezelőtt még színpadon állt, de Fésűs Nelly mostanra visszavonult és a nyár hátralévő heteit már a pihenésnek szenteli, hogy felkészülten várhassa az ősszel megszülető kislányát. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a színésznő tétlenül üldögél otthon, számára a pihenés mindig is az aktív kikapcsolódást jelentette, és erről várandósan sem hajlandó lemondani. Férje, Lajos remek partner ebben, legutóbb Siófokra vitte egy romantikus hétvégére a kedvesét.

"Utolsó előadásom másnapján Lajos azzal állt elém, hogy elvisz egy olyan helyre, ahová a kislányunk születése után egyhamar nem juthatunk el. Meg van róla győződve, hogy ha megszülök, akkor otthonülő kis feleség leszek, aki babázik, pedig én úgy tervezem, hogy amint lehet, vízbe viszem majd a kicsinket!" - jelentette ki határozottan a sztár, aki szerint férje egy kissé túlaggódja a terhességet, és még a széltől is óvni szeretné a kismamát.

Nelly azonban nem hagyja magát, igyekszik aktívan tölteni a várakozás időszakát. "Vízimádók vagyunk mind a ketten, szívesen járunk wellnessezni, és bár a természetes vizeket sem vetem meg, most a medencéket biztonságosabbnak ítélem. Jövőre viszont már biztos, hogy bemegyünk a Balatonba is!" - árulta el a színésznő, miközben az ég azúrkékjéről elnevezett szállodában lógatta a lábát a vízbe.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

Amikor ezt elunta, felkerekedett, hogy felfedezze a hotel többi szolgáltatását is, és hamarosan rátalált az alfa-ágyra, ami finoman ringatja a benne fekvőt, miközben halk zene és sejtelmes, lágy fények gondoskodnak a teljes ellazulásról. Nelly azonnal belefektette Lajost, mert a masszőrtől megtudta, hogy ebben pont úgy érezheti magát az ember, mint az anyaméhben, és most így a kispapa is megtapasztalhatta, milyen dolga van most közös gyermeküknek, aki az apai nagymama emlékére az Elza nevet fogja kapni.

"Édesanyám nem sokkal azelőtt ment el, hogy megtudtuk, Nelly teherbe esett. Utolsó szavainak egyikével mégis az akkor még általunk sem tudott babára utalt, amire mi jelként tekintünk. Ezért döntöttünk úgy, hogy róla fogjuk elnevezni a picit" - árulta el a leendő apuka, akinek bizony nehezére esett kikelni a különleges ágyból.

De nem heverészhetett sokáig, mert viszonozni akarta párjának a különleges meglepetést, és egy romantikus hajókázásra vitte Nellyt a szálloda saját hajójával, utána pedig kiélvezték a prémium ellátás minden előnyét: finomakat ettek, sokat fürödtek és nagyokat sétáltak, a szobájuk teraszáról pedig hosszan gyönyörködtek a Balaton látványában. "Imádom, amikor ilyen kis romantikus a párom. Bevallom, jólesik, hogy így figyel rám és a kedvemben jár. Jó lenne ezt még sokáig élvezni... szeretnék sokáig kismama lenni!" - nevetett Fésűs Nelly.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.