Egy nagymama vette filmre a buja párt

Sex on the beach, de nem a koktél: tényleg a tengerparton szexeltek!

Ha azt halljuk, "sex on the beach", ritkán gondolunk a szavak valódi jelentésére, helyette egy narancsos-áfonyás ínycsiklandó koktél jut eszünkbe. Egy pár azonban szó szerint vette a kifejezést.

2014.07.23 07:35ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kongsky (Képünk illusztráció)

Letartóztattak egy párost Florida egyik tengerparti strandján, miután fényes nappal, a körülöttük napozó és strandoló családoktól a legkevésbé sem zavartatva magukat szexeltek a homokban. A 20 éves Elissa Alvarez lovaglóülésben pattant a 39 éves, egyébként versenyszerűen testépítéssel foglalkozó, személyi edzőként dolgozó Jose Caballero csípőjére és még csak meg sem próbálták leplezni, mit művelnek.

Az első menet jó 25 percig tartott, ezután elmentek úszni egyet, majd visszatérve a partra újra belekezdtek a szexbe - ekkor lett elege az ott lévő egyik nagymamának, és mielőtt felhívta a rendőrséget, pár percig filmezte a párt, hogy legyen bizonyíték is. A rendőrség a közerkölcs megsértése miatt indított eljárást a buja pár ellen, a helyi sajtónak pedig elmondták, hogy a szemtanúk között egy 4 éves kislány is volt.

"1978 óta itt élek és rendszeresen járok a strandra, de még sosem láttam ilyet azelőtt" - mesélte a nagymama, aki felvette a jelenetet. Ami a leginkább megdöbbentő volt a számára, az az, hogy bár nagyon sok ember látta, mi történik, és fel is háborodott rajta, mégsem hívta senki a rendőrséget. A pár az első aktus után kiúszott a tengerbe, aztán visszatértek a plédjeikre és elaludtak. "Órákra elájultak, azt hittük, hogy meghaltak. De amikor felébredtek, újra kezdték ugyanazt, mint előtte" - mondta a szemtanú.

A férfit tavaly engedték szabadon 8 évnyi börtön után, ahová kokainkereskedelem miatt zárták. A brandentoni bíróság augusztusban tárgyalja a páros ügyét - jelentette a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.