Nyomoz a rendőrség

Rejtély: fehér zászlók kerültek az amerikaiak helyére a Brooklyn-hídon

A New York-i rendőrség nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen, akik keddre virradóra két fehér zászlót tűztek ki az amerikai lobogók helyére a Brooklyn-híd pillérjeinek tetején.

2014.07.22 19:06MTI

A zászlócsere indítékai egyelőre ismeretlenek. Több sajtójelentés arra hívta fel a figyelmet, hogy a fehér zászló kitűzése a megadás jele.

A Brooklyn-híd az Egyesült Államok legrégebbi függőhídja, New York két városrészét, Manhattant és Brooklynt köti össze, az East River felett. A forgalmas híd nagy fontosságú objektum, ezért, terrorelhárítási céllal éjjel-nappal rendőrautók járőröznek rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.