Curtisszel ment nyaralni a rapsztár

Majka kénes vízzel gyógyítja a szívét

Majoros Péter ezúttal nem családjával, hanem zenésztársával, Curtisszel utazott nyaralni, az úticélt pedig úgy választotta ki, hogy a szívbetegségét is szem előtt tartotta.

2014.07.22 16:29ma.hu
Fotó: Positive

Két fellépés között is szakított időt pihenésre Majka, akit nem véletlenül nevezett ki szabadságharcosnak egy kedvezményes utazásokat értésesítő oldal. A rapper nyárra ütemezett 110 fellépése alatt havonta egyszer szigorúan pihenésre inti magát, mert tudja, ha túlhajszolja az életét, abból komolyabb baj történhet. Erre szólította fel orvosa is. Ezért a hajnalig tartó fesztiválozás után is képes volt egy kicsit utazni zenésztársával, csakhogy egy teljes napot regenerálódjon, mielőtt újra színpadra lép, vagy készüljön a nagyszabású, augusztus 2-i Park-béli koncertjükre.

Mindenkit arra buzdítok, hogy olykor tegye le egy kicsit a munkát és pihenjen, mert az életet csak úgy érdemes élni, ha élvezzük” – mondta a szabadságharcos, aki be is bizonyította, hogy igenis mindig jut idő egy kis feltöltődésre. Nem kell várni a megfelelő alkalomra, mert olyan sosincs.

Fotó: Positive

Bár a feleségem és a kisfiam hiányzik, magamra is figyelnem kell, ezért úgy döntöttem, az egészségem ér annyit, hogy egy kicsit leálljak. Egy fesztiválfellépés után mindössze 60 kilométert kellett utazni Mezőkövesdre, ahol tudtam, hogy a fürdő kifejezetten jót tesz a vérnyomásomnak és a szívemnek, ezért még hajnal négykor becsekkoltunk a helyi hotelba, hogy az egész másnapot pihenéssel tölthessük. Ki sem jöttem a vízből, de még így is maradt hiányérzetem, ezért megfogadtam, hogy Hajnival és Mariánnal visszajövünk” – mesélte a rapper.

Noha Majkának folytatódik a nyári hajtás, augusztusban újra kivesz egy kis szabadságot, hogy a családjával lehessen.

Fotó: Positive


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.