Egy kismamának is lehetnek szükségletei

Kisbabája kocsijában akarta kilopni a boltból a vibrátort

Egy kisbabával sok szempontból megváltozik az élet, többek közt a szex sem olyan, mint régen. Egy amerikai nő viszont nem túl szokványos módon akarta kielégíteni az igényeit.

2014.07.22 10:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

Alighanem rosszul alakult a dél-karolinai Misty Ann Lee szexuális élete a szülés után, pedig a libidója nagyon is működött, ezért úgy próbálta megoldani az igényeit, ahogy tudta. A kísérlet azonban nem sikerült, a 38 éves kismama lebukott, amikor a békésen alvó kisbabája alá csúsztatott vibrátorral megpróbált kisétálni az üzletből.

Most bolti lopással vádolják, büntetése pedig akár börtön is lehet, attól függően, hogy mennyit ért az ellopni tervezett műpénisz. A Spencer áruházban kapható típusok 15 és 60 dollár közt mozognak - emlékeztetett a Metro című brit napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.