Mme Tussaud's

Ettől kicsit merev lesz Benedict Cumberbatch mosolya

Viaszfigurát kap a 38 esztendős Sherlock Holmes-sztár, Benedict Cumberbatch Madame Tussaud londoni panoptikumában.

2014.07.21 18:58MTI
Azok a szemek... is merevebbek lesznek (Fotó: Facebook/Benedict Cumberbatch)

A színész már két alkalommal állt portrét a róla készülő viaszfigurához. A múzeum közleménye szerint Cumberbatch kifogástalanul ápolt, sötét öltönyös külsővel látható majd a kiállítás figurái között, és jellegzetes hajviseletére is ráismernek majd a látogatók.

Cumberbatch nagy elismeréssel beszélt a testét viaszból megformázó művészekről, és kijelentette: megtiszteltetésnek tekinti, hogy bekerülhet a múzeumba, számos más kitűnő tehetség mellé. Mint hozzáfűzte, az ügynöke is elégedett lehet, mivel annyiszor szerette volna már, ha lenne egy klónja.

Ben Sweet, a Madame Tussaud London igazgatója úgy vélte, Cumberbatch az egyik legkeresettebb kortárs színész. A róla készülő viaszszobrot már ősztől láthatja a közönség.

Cumberbatch viaszteste egy sor vezető brit színész, köztük Judi Dench és Kate Winslet figurájához csatlakozik a múzeumban, de számos Hollywood sztár, így Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts és Johnny Depp élethű mása is megcsodálható a kiállításon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.